Jee jee meidän Alma oppi tänä iltana uimaan Madden varjolla. Kun aina pitää olla parempi ja yltää ainakin yhtä hyvään kuin toinen. Alma on ollut tosi varovainen veden kanssa. Uinut lähinnä niin ,että sen on saanut tyrkätä rannalta uimaan tai sitten heittää damin niin, että yhden kerran joutuu yllätetyksi äkkisyvällä. Kahlannut ja ryhlännyt on aina mielellään.

Tänä kesänä ollaan oltu tosi paljon Madden kanssa lutraamassa ja koska Alma on niin kiltti, niin se on ollut yleensä mukana. Pysyy irtaallaan, eikä lähden äijäilemään hajujen perässä. On hakenut koko ajan tosi mielellään vedestä - niin kauan kun tassut yltää pohjaa. Mutta mitäpä tekee Alma tänään, ui omaehtoisesti ja vielä vaikka kuinka monta kertaa damin perässä. Palautukset varpaille. Jee-jee-jee-jee. Kyllä se nyt kumivenekauppa kutsuu. Kieli ulkona  Alma jopa sukelsi damin perässä, kun se kävi veden alla heiton päätteeksi. Tildalla tapana pureskella damit rei'ille.

Onni jätettiin tällä kertaa kotiin.  Lähti viimeksi nenänsä johdattelemana haihattelemaan ja sain jahdata sitä sitten pitkin maita ja mantuja. Päättämätön

Toinen jee - jee asia on, että Heidi ja Valtsu ovat lupautuneet kera Hertan meille kylään.  Suunnittelin heidän päänsä menoksi jo vaikka mitä. Mutta siitä enempi sitten toisella kertaa.

Kiitos Matti- Matti, että sait tuon meidän arkajalankin uimaan.