Ollaan tyttöjen kanssa käyty muutamana iltana harjoittelemassa vepeä ja Almakin hyppää rojauttaa pitkät loikat "veneestä" noutamaan. Ollaan siis yhdistetty lenkki ja uintiharkat toisiinsa. Kätevää ja säästetään aikaa.

Kameralla odottaa Empun ottamia kuvia tyttöjen uintireissusta, mutta mun pitäisi vain telakoida akut vähäksi aikaa laturiin, että saisimme ne puretuksi.

Tilda on niin innokas vepeilijä, että päkättää hakiessaan noutokapulaa. Pidennettiin Empun kanssa elämää tänään muutamalla vuodella, kun  naurettiin meidän vonkujalle.  Täytyy ruveta itse asiassa pitämään säännöllistä treenipäiväkirjaa.

Tänään oli Kajaanin näytelmät, jotka meinattiin jättää sään ja migreenin takia väliin, mutta lähdettiin kuitenkin pitkin  hampain matkaan. Olin ihan varma, että mekin saadaan T tai H, kun uroksista yksi tuli kehittömyyden takia ulos kyseisellä arvostelulla, mutta Tii saikin tänään arvosteluksi ERInlaisen.  Ja vaikka oltaisi saatukin jotain muuta ei se olisi hetkauttanut meidän maailmaa.   Inhoan kaikkia henkilökohtaisessa elämässäni kaikenlaista pisteyttämistä ja paremmuusjärjestykseen laittamista = ihmisten elämässä syrjäyttämistä, kaikessa lyhykäisyydessään. En jaksa nyt tässä ruveta selittämään mitä tuolla tarkemmin tarkoitan, mutta jokainen voi käydä nuo mietelmät ihan itse.