Täällä ollaan pitkästä aikaa. Vuodenvaihde juhlineen ja muine hulinoinneen on vetänyt välillä niin sipiksi, että eipä ole jaksanut edes tänne kirjoitella.  Onneksi on jo nähtävillä valoa tunnelin päässä eli jospas tää helpoittaisi pikku hiljaa.  Oonkin täällä kotona sanonut, että kevättä päin ollaan menossa.  

Tämä vuosi me aloitetaan lihaskuntotreenillä ja vepetreeneillä harjoituspäiväkirjoineen. Vepeilyt on kuivaharjoittelua, mutta joskushan sitäkin on tehtävä. Kumivenekin on jo katsottu ja on enää kotiahakua vaille meidän.   Kolme päivää me ollaan nyt pysytty ruodussa ja jaksettu päivittäin tehdä jotain tavoitteiden saavuttamiseksi.

Odottelemme tässä edelleen Alman juoksuja. Laskeskelin, että meillä olisi ollut pennut hiihtolomalla, mutta taitaa se pidemmälle mennä. Tosin kevätpennut olisikin ihan kivoja. 

Madde voi hyvin. Meillä on suuria suunnitelmia tälle keväälle, mutta niistä saatte sitten lukea täältä blogista aikanaan. 

Kolmannen koiranhankinta jää meillä syksyyn.  Oikeastaan ihan kiva, niin saamme elää sellaisen tyttöjen kesän. (Jos Luoja suo)

Mutta nyt täytyy lähteä suunnittelemaan huomisia harkkoja.

Kaikkea hyvää ja kaunista Teidän vuoteenne.

Ps. Uuden vuoden aattona tuli testattua koirien laukausvarmuuskin. Varmoja ovat molemmat.   vaikka sehän jo tiedettiin.