Tultiin just 1/2 tuntia  sitten koiruuksien kanssa piiiiitttkältä metsälenkiltä. Ihanaa, kun on kevät.  Aamuhetket heräävässä luonnossa on aivan parasta. Muuten meille kuuluu tasaisen tappavaa arkea.  Ensi viikolla mennään erään sortin treeneihin ja siitäpä se meidän talviunilla ollut koiratouhu pyörähtääkin käyntiin. Toukokuussa käydään Tiitun kanssa eräänlaisissa testeissä jne. Ja ne tyttöjen juoksut antavat vain odottaa itseään. Näin meillä.

Kuten huomaatte mitään ihmeellistä ja maata mullistavaa ei ole tapahtunut. Syy miksi kirjoitin tänne on se, että tein eilen löydön. Ostin Koiran luonnonmukainen hoito kirjan yhdellä eurolla ja voi vitsi miten hyvä teos se on. Koiraystävistäni voisin suositella sitä ainakin Nanalle ja Hannalle ellei sitä jo teillä ole. Luin ko. opusta eilen silmät soikeina ja monta asiaa olisin tehnyt toisin, jos olisin tajunnut tuon kirjan sisällön jo aiemmin. Eihän se mikään raamattu ole, mutta kyllä siitä kannattaa aina jotain matkalle poimia.

Toinen mitä minä mietin, että siellä, kun on vinkkejä synnytykseen ja muihin mammajuttuihin. Niitä "tarvikkeita" tarvitsee kuitenkin meistä jokainen harvoin ja vähäisiä määriä, että miten kätevää olisi pienellä porukalla hommata sellainen mamman selviytymissalkku, missä olisi kaikkea mammakoiran synnytystä varten ja sen jälkeen ja sitten kierrättää sitä aina kuka sitä milloinkin tarvitsisi.  Näin tuotteet eivät ainakaan pääsisi vanhoiksi... en tiedä pilaantuuko ne edes...  en ole niin pitkällä "opinnoissa". Mutta nyt mun täytyy kiitää kohti arjen haasteita.  Kuulumisiin ja näkyilemisiin.